A legnépszerűbb online vírusirtók

A legnépszerűbb online vírusirtók

A számítógépre telepített vírusirtó szoftverek általában nagyon lelassítják a rendszerünk, ezért ha egyszer nem muszáj, akkor kerülöm őket. Otthon tényleg csak akkor használok vírusirtót, ha valamelyik kliensem webszerverén kell matatnom és felelőtlenség lenne vírussal megtölteni… Ha egyszer nem muszáj, akkor inkább nem telepítek semmit, hanem hébe-hóba lefuttatok egy online vírusirtót. A legnépszerűbb online vírusirtók 5 (100%) 3 votes Kapcsolódó bejegyzések: Online sorozatok Online TV Online Office 2010 SUMO Paint: Online Adobe Photoshop alternatíva Filmek ingyenes letöltése vagy online nézése Mucelli: az online zenedoboz

A számítógépre telepített vírusirtó szoftverek általában nagyon lelassítják a rendszerünk, ezért ha egyszer nem muszáj, akkor kerülöm őket. Otthon tényleg csak akkor használok vírusirtót, ha valamelyik kliensem webszerverén kell matatnom és felelőtlenség lenne vírussal megtölteni… Ha egyszer nem muszáj, akkor inkább nem telepítek semmit, hanem hébe-hóba lefuttatok egy online vírusirtót.

Az online vírusirtók kapóra jönnek, akkor is, mikor ellenőriznünk kell, ha számítógépünk vírussal fertőzött és mondjuk a telepített vírusirtó szoftver nem detektált semmit, vagy csupán le szeretnénk futtatni egy másik vírusirtó programot is a biztonság kedvéért. Előnyük, hogy ingyenese, legálisak és csupán a keresés alatt terhelik a rendszerünk, nem folyamatosan. Hátrányuk, hogy a keresés viszonylag lassú és nem mindegyik online vírusirtó képes eltávolítani a fertőzött állományokat. A legtöbb online vírusirtó futtatására Internet Explorerre (engedélyezett Active X-el) vagy Javara van csupán szükség.

A legnépszerűbb online vírusirtók listája:

A legnépszerűbb online vírusirtók
5 (100%) 3 votesLeave a Reply

A kötelező mezőket * jelöli.