1Tb ingyenes tárhely az Oosahtól - Szoftver Tippek

1Tb ingyenes tárhely az Oosahtól

Hány ingyenes online tárhelyet ismersz? Biztos vagyok benne, hogy komolyabb fejtörés nélkül bárki képes lenne felsorolni legalább 4-5 nevet, amely mögött egy-egy ingyenes tárhelyszolgáltató áll. Ezek csupán a méretekben és a limitekben különböznek, esetleg sebességben. Az ember úgy gondolná, hogy már annyi van belőlük, nincs is szükség többre, úgy látszik, hogy mégsem elég amennyi van…

Legalábbis ezt gondolják az Oosah-nál (valahogy így ejtendű: úszáh), hiszen egy újabb ingyenes tárhely szolgáltatással rukkoltak elő 1Tb (1024Gb) helyet biztosítva minden regisztrált felhasználónak. Jól hangzik az 1Tb ingyenes tárhely, azonban van pár korlátozás, ami nyomban le is hervasztja a mosolyt az arcunkról. Csak képeket, zenét és filmeket tölthetünk fel, a támogatott fájlformátumok listáján nem szerepel se a rar se a zip archívum. Ez még nem lenne baj, de maximum 200Mbos videót, 50Mb méretű képet és 9Mbos mp3 fájlt tölthetünk fel, így meg a hatalmas tárhelyen kívül nem nyújt többet, mint a hasonló szolgáltatók.

A korlátozásoktól eltekintve, amik miatt aligha fogom használni ezt az ingyenes tárhely szolgáltatót, nagyon tetszik. Egyszerű és könnyen használható designját csupán az a funkció múlhatja felül, mely segítségével kapcsolódhatunk a YouTube, Picassa, Flickr vagy Facebook fiókunkhoz.

UPDATE 2010.03.05: A szolgáltatás nem elérhető, ezért töröltük a linkeket. Ha gondolod keress rá Google-en, hogy lásd újraindult-e.A hozzászólások lezárultak.