A Google AdSense - Szoftver Tippek

A Google AdSense

Ez az első írásom az AdSense kategóriában, amelybe a Google AdSense programjával kapcsolatos észrevételeim és tippjeim fognak kerülni… Ebben, az első bejegyzésben röviden elmondanám, hogy mi is az AdSense és hogy hogyan működik.

Az AdSense a Google reklámkiszolgáló programja, amely lehetővé teszi a weblap-tulajdonosok számára, hogy jövedelemhez jussanak oldaluk tartalmához kapcsolódó hírdetések megjelenítésével.

A Google a keresőtechnikáját használja a releváns hírdetések megjelenítésére, amely főként az oldal tartalmán és a látogató földrajzi pozícióján alapszik. A program alig négy éves (2003-ban indult), mégis hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen az oldal témájához kapcsolódó hírdetéseket jelenít meg a webhelyeken, így biztos, hogy a látogatókat érdekelni fogják az ajánlott oldalak.

Az AdSense JavaScriptet használ a hírdetések megjelenítésére, amelyet a felhasználók az AdSense fiókjukban generálhatnak. Lehetőség van különböző méretű és színű reklámok elhelyezésére, így azok biztosan illeszkedni fognak az oldal forma és színvilágába.

Ajánlott szem elött tartani a AdSense programszabályzatát, ugyanis nagy hangsúlyt fektet a “fair-play“-re: biztosan fizet, ha összegyűl a kifizetéshez szükséges minimális összeg (100 USD), viszont ha megszeged a szabályzatot, szinte biztos lehetsz benne, hogy törlik a fiókod!A hozzászólások lezárultak.