Android játékok – STM Trainer - Szoftver Tippek

Android játékok – STM Trainer

Ismét hanyagolom a drágaszágom, de ismét jó okom van rá… Tavaly az egyetemen volt “Mobile Applications” kurzusunk és én akkor picit beleestem az Androidba. Love for the first sight :) Csak akkor az államvizsga miatt nem volt túl sok időm rá, ezért megcsináltam a kötelező projektet és jegeltem az ötleteim…

Sajnos most sincs túl sok szabadidőm, meló után meg végképp nincs kedvem gép előtt ülni, de múlt héten összeszedtem magam és megszültem az első Android játékom, amit közzé mertem tenni. A játék pofon egyszerű, egy számot kell megjegyezni, majd bepötyögni. Ha eltaláltuk, van egy plusz pontunk, ha nem, minden hibáért -1. A számjegyek száma folyton növekszik, így egyre nehezebb észben tartani, de gyakorlással fejleszthetjük a rövidtávú memóriánk.

Tényleg nem volt annyi időm, mint amennyit illett volna a fejlesztésre szánnom, ez látszik is a designon, de ígérem, hogy hamarosan kipofozom és jön a következő verzió. A másik dolog, amit picit elszúrtam, hogy Android 2.2-re fejlesztettem, pedig még nagyon sokan használják a 2.1-es vagy még korábbi verziókat. Ezt nem ígérem, hogy jóvá teszem, mert jelenleg az Android Market-et látogatók közel 70%-a már a 2.2-es Androidot használja és lassan-lassan mindenki át fog térni. (ugy-e Samsung Mobile Romania?!)

Az applikáció elérhető az Android Market-en keresztül, jó szórakozást:A hozzászólások lezárultak.