FeedBurner hack - Szoftver Tippek

FeedBurner hack

Létezik egy rakás trükk a FeedBurner számláló megbuherálására, más oldal számlálójának beillesztése, Photoshoppal rajzolt kép beillesztése a FeedBurner számláló helyett, de egyik se olyan egyszerű, mint a következő…

Amint az a videón is látszik, a trükk nagyon egyszerű, csinálj egy netvibes accountot és készíts egy publikus oldalt, amire egyszer tedd be a feeded. Exportáld az oldalt, majd az elmentett opml fájlban sokszorosítsd a sort, amely a te feeded teszi be az oldalra. Importáld a szerkesztett opml fájlt. És kész, most már csak várnod kell, hogy a FeedBurner frissítse a számlálót.

Bár sokan buherálják meg a számlálókat, hogy többen iratkozzanak fel RSS csatornáikra (mert ha a látogató látja, hogy sokan olvassák, tehát érdekes, akkor Ő is feliratkozik rá), egyik se annyira dúrva, mint ez a hack, ugyanis a FeedBurner egy bizonyos számú feliratkozó után hírdetéseket kínál megjelenítésre a feedek alján. Ezért is vagyok biztos benne, hogy rövid időn belül becsukódik ez a kiskapu is…A hozzászólások lezárultak.