Sorozat és film feliratok letöltése - Szoftver Tippek

Sorozat és film feliratok letöltése

Nem mindig sikerül magyar szinkronnal megszereznünk egy-egy megnézni kívánt filmet vagy sorozatot, ami végül is nem akkora katasztrófa, mert néha a magyar szinkron csapnivaló, másrészt pedig sokan szívesebben hallgatják a filmben játszó színész hangját, viszont ha nem értjük a nyelvet vagy túl halk a hang, akkor bizony nincs más választásunk, mint felirat után keresgélni…

Feliratot keresgélni se könnyű, ha nem ismerünk pár oldalt, ami ezeket gyűjti össze, osztályozza és teszi kereshetővé. Íme egy lista a legnagyobb oldalakról, melyekről film és sorozat feliratokat tölthetünk le.

OpenSubtitles – Talán a legnagyobb adatbázissal rendelkező oldal, ahonnan több nyelven tölthetünk le feliratokat filmekhez, illetve sorozatokhoz.

FilmFeliratok – Gyakran frissülő, aktív weboldal, ahonnan film és sorozat feliratokat tölthetünk le DivX filmekhez. Sajnos a legújabb filmekhez nem igazán találjuk itt meg a kívánt feliratot, de régebbi, pár hónapja megjelent filmekhez vagy sorozatokhoz biztosan.

HosszupuskaSubtitles – A kedvenc feliratos oldalam, ugyanis itt külön kereshetünk a film és sorozat feliratok adabázisában. Felhasználóbarát, szép design és rengeteg felirat.

Szinte az összes filmhez vagy sorozathoz találsz feliratot a listán szereplő oldalakon, azonban mindenhez idő kell, így várni kell 1-2 napot, talán hetet, amíg elkészülnek a feliratok az új filmekhez, ami nem is annyira hosszú idő, ha belegondolunk, hogy a legtöbb feliratozó ingyen, csupán hobbiból csinálja.111 Comments