Filmek ingyenes letöltése vagy online nézése - Szoftver Tippek

Filmek ingyenes letöltése vagy online nézése

Az utóbbi 10 év fejlődéseinek hála ma már szinte bárki számára elérhető az Internet és olyan dolgokat tehetünk meg online, az Interneten keresztül, amiről pár évvel ezelőtt még csak álmodozni mertünk. Infós szemmel az Internetet főleg egy olyan eszköznek látom, amely megkönnyíti vagy éppen lehetővé teszi a kommunikációt, felgyorsítja, illetve lehetővé teszi az információárramlást. Az átlagfelhasználó számára pedig kulcsfontosságú eszköz lett a szórakozás terén…

Az Internet közelebb hozott a felhasználókhoz olyan szórákozási forrásokat, mint filmnézés és zenehallgatás. Már az Internet ilyen széles körben elterjedése előtt is számítógépünkön néztünk filmeket másolt CDkről, azonban az Internet elterjedésével a CD másolások lassan kimaradtak, hamarabb töltöttünk le az Internetről egy filmet, mint azt elkértük volna és lemásoltuk volna. Renget helyről tölthetünk le ingyenesen filmeket még ma is, azonban már ez is túl időigényesnek tűnik. A szélessávú Internet kapcsolat elterjedésével film letöltések, majd a számítógépen való megtekintés helyett inkább az online nézhető filmek kerültek főszerepbe. A mai Internet kapcsolatok már elég gyorsak ahhoz, hogy a neten nézhessünk filmeket letöltés nélkül, ha elég gyors a stream szerver, akkor a film biztosan nem fog akadozni. Így ha filmet nézni talál kedvünk lenni, már nem szükséges egy fél órát vagy akár több időt is a film letöltésére szánni, egyszerűen csak megkeressük a filmet a neten és már nézhetjük is.

Mára már rengeteg online filmeket megosztó oldal létezik. Egy pár évvel ezelőtt még újdonságnak számított és ikább csak angol szinkronnal voltak elérhetők a filmek, de az utóbbi pár évben már magyar szinkronos filmeket is nézhetünk online. Már én is nagyon ritkán töltök le filmet, ha éppen nem a moziban nézem, akkor a neten, letöltés nélkül. Íme egy pár a kedvenc oldalaim közül, ahonnan ingyenesen tölthetünk le filmeket vagy akár online is nézhetjük őket. Némely filmek feliratosak, a legújabb filmek meg még nem biztos, hogy a legjobb minőségben kerültek feltöltésre, de a régebbi filmeket szinte kivétel nélkül nagyon jó minőségben tekinthetjük meg a neten.

  • online-filmek.hu – Online Filmek, online film letöltés, ingyen filmek nézése, webes filmnézés
  • ingyenfilmek.eu – Online filmek Online film
  • filmem.hu – Online filmnézés ingyen! Ingyen filmek! Online filmek!
  • www.mozicsillag.com – Filmek, online film,online filmek
  • napifilm.com – Online Filmek, Film nézés online


96 Comments