Firefox: link megnyitása Private módban - Szoftver Tippek

Firefox: link megnyitása Private módban

Mostanra már minden népszerűbb böngészőben van rejtett mód, Firefoxban “Private”, IEben “InPrivate”, Chromeban “Incognito”. Ha private módban böngészünk, akkor a böngésző bezárása után törlődik minden nyom, cookiek, browsing history, stb. Így ha valaki a gépünk elég ül és próbálja megnézni, hogy mi milyen oldalakat nézegetünk, akkor semmit nem fog látni azok közül, amiket private módban böngésztünk.

Viszonylag egyszerűen válthatunk Private módra, meg vissza Firefoxban, de hogyan nyithatnánk meg egy linket Privae módban egy olyan oldalról, amit normál módban nyitottunk meg? A legtöbben talán megnyitnánk egy másik ablakot Private módban és copy-pastelnénk az URLt… Az Open in Private Browsing Mode Firefox kiegészítővel ez azonban jóval egyszerűbb.

A kiegészítő telepítése után egy újabb menüpont jelenik meg a jobb-click menüben: “Open Link in Private Browsing Mode”. Elég csupán erre a menüpontra kattintanunk és a link máris Private módban nyílik meg.

És pont olyan egyszerűen, mint ahogy Private módba léptünk, vissza is térhetünk normál módba:A hozzászólások lezárultak.