Gmail billentyűkombinációk - Szoftver Tippek

Gmail billentyűkombinációk

Pár hete mutattam be egy ingyenes szoftvert, amely lassan rávezet, hogy kattintgatások helyett inkább billentyűkombinációkat használjunk Windowson és Microsoft Officeban. Akkor már elmondtam, hogy az alapvető feladatok elvégezhetők pillanatok alatt, ha a billentyűkombinációkat használunk. Egyre több webes alkalmazás is lehetővé teszi a billentyűkombinációk használatát, így a népszerűbb Google projektek is.

Néhány Google termékben is használhatunk billentyűkombinációkat, mint például GMail, Google Reader, Google Drive, Google Calendar, így jóval hamarabb végezhetjük el feladatunk és ha a design is változna, nem kell hozzászokni az újhoz, hogy használni tudjuk. De mint azt a múltkor is írtam, nem könnyű leülni és bemagolni az összes billentyűkombinációt, egyszerűbb, ha szépen lassan jegyezzük meg őket.

Egy újabb KeyRocket termék lehet segítségünkre, egy Chrome kiegészítő: KeyRocket for GMail, segítségével pont olyan egyszerűen tanulhatjuk meg a GMail billentyűkombinációkat, mint Windowson és Microsoft Officeban.

http://www.youtube.com/watch?v=zjpduDKj7ng

Garantálom, hogy 1-2 nap használat után mindenki megjegyez pár kombinációt, még akkor is ha csupán egy párszor ellenőrizzük emailjeink.A hozzászólások lezárultak.