GMail hangulatjelek - Szoftver Tippek

GMail hangulatjelek

Nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak, ugyanis hangulatjelekkel bővült a GMail. Nincs különösebb bajom a hangulatjelekkel, van amikor a bejegyzéseimben is használok párat, de jobban szeretem, ha azok nem kis képecskék formájában jelennek meg.

Nekem a GTalkban is az tetszett, hogy nincs egy rakás hangulatjel, csupán egy nagyon alap eszköz, ami segítségével interneten keresztül kommunikálhatunk. Természetesen van pár hiányossága – többek között a voip – de a Yahoo Messengerrel szemben az tetszett, hogy nincs nem volt telepakolva hangulatjelekkel, audible-ekkel, játékokkal, stb. Ugyan ez tetszett a GMailben is, gyors, egyszerű, csupán a legfontosabb funkciókat tartalmazza.

Az igazság az, hogy jobban érezném magam, ha ez a funkció kimarad a GMailből. A VIPMail, a Yahoo és a legtöbb hasonló emailszolgáltatónál már évek óta használhatunk hangulatjeleket és hogy a GMailben csak most jelentek meg, azt az érzést kelti bennem, hogy a GMail picit színvonaltalan.

Természetesen ez csak az én véleményem, az új funkció biztosan sokaknak fog tetszeni és idővel én is megbékélek vele.A hozzászólások lezárultak.