IconGal.com – Ingyenesen letölthető ikonok - Szoftver Tippek

IconGal.com – Ingyenesen letölthető ikonok

Igaz, hogy már kicsit régen, de volt szó olyan weboldalról, ahonnan ingyenesen tölthetünk le ikonokat. Mai tippünk is egy hasonló oldal, az IconGal.com. Jelenleg közel 370.000 ikon található az oldalon, amelyeknek nagy részük ikon setekbe vagy ikon halmazokba van rendezve. Szinte 2000 ilyen ikon set található az IconGal.com-on.

A folyamatosan növekvő ikon kollekció mellé egy letisztult, egyszerű, de mégis elegáns weboldal társul, amelyen pillanatok alatt megtalálhatjuk a számunkra megfelelő ikont vagy ikonokat. A lentebbi képen a “software” kulcsszóra talált ikonok listája látható:

Egy ikon set megtekintésénél a bal oldali hasábon láthatjuk a licensz típusát és a készítő adatait, valamint az eddigi letöltések számát. Rengeteg ikon set akár kereskedelmi célokra is használható.

Minden ikon több méretben is letölthető, így nem nekünk kell átméretezni majd, hogy megfeleljen az elképzeléseinknek. Ráadásul az oldalon változtathatjuk a hátteret, így ha például sötét háttéren fogjuk használni, akkor már a letöltés előtt látni fogjuk, hogy nagyjából hogyan fog megjelenni.A hozzászólások lezárultak.