IconsPedia – Ingyenesen letölthető ikonok - Szoftver Tippek

IconsPedia – Ingyenesen letölthető ikonok

Az az igazság, hogy én programozó vagyok leszek és bár a programozás rész jól megy, design terén nem érzem magam otthon. Web fejlesztés esetében a legtöbbször egy ingyenes sablont töltök le és azt alakítom úgy, hogy egyedi legyen és megfeleljen a célnak. Ikonok terén pedig még rosszabb a helyzet, hiába töltök le egyet, azt nem tudom módosítani…

A legtöbb projectben nem csak egy ikont használok, hanem legalább kettőt-hármat, aminek ugyanolyan stílusúnak kellene lenniük. Ilyenkor van nagy segítségemre és remélhetőleg a jövőben nektek is lesz az IconsPedia, amelyen rengeteg ingyenesen letölthető és szabadon felhasználható ikon található, legtöbb esetben több ugyanolyan stílusú ikon is.

IconsPedia

Az oldal hihetetlenül rendezett és letisztult, nincs tele a hasonló oldalaktól már megszokott pop-upokkal, pop-underekkel vagy olyan reklámelhelyezéssel, hogy a látogató arra kattintson. Az ikonok kategóriákba majd alkategóriákba rendeződnek. A következő témájú ikonok közül válogathatunk: Animals, Art, Brands, Business, Cartoon, Computer, Food & Drinks, Games, Holidays, Internet, Media, Movies &TV, Nature, Objects, Phones, Sport, Vehicles.

Ha tetszik az oldal és a letölthető ikonok, akkor biztosan érdekelni fog az oldalhoz tartozó blog is, ami mindenképp egyike azoknak amelyek ha nem is az rss feedek listájára, de a bookmarkokba tartoznak…A hozzászólások lezárultak.