Ingyenes online ikon készítő - Szoftver Tippek

Ingyenes online ikon készítő

Bár már kicsivel jobban megy a design készítés, mint idáig, azért az ikonjaimmal még mindig bajban vagyok. Most is a legtöbbször ingyenes ikonokat használok ha nagyon muszáj, de igyekszem szöveges linkekkel megoldani inkább a navigációt.

Az Iconizer egy nagyszerű webapplikáció, amely lehetővé teszi, hogy komolyabb hozzáértés nélkül pillanatok alatt használható, jól kinéző ikonokat generáljunk. A rendszer teljesen ingyenes, ráadásul még regisztrálnunk sem kell használatba vétele előtt.

Ingyenes ikon készítő

Használata is igen csak egyszerű, csupán egy nekünk tetsző ikont kell kiválasztanunk a különböző kategóriák alól, majd beállítanunk az ikon színét, hátterét, méretét és a “generate” gombra kattintanunk. Innen már csak le kell mentenünk a kész ikont. Ha megelégszünk azokkal az ikonokkal, amiket a rendszer ajánl és számunkra elfogadható az ikonok minősége is, akkor rengeteg időt megspórolhatunk, mintha PhotoShop-ban próbálnánk elkészíteni ikonjainkat. Persze egy profinak sima ügy, percek alatt kész van és biztosan elfogadhatatlannak tartja, hogy ne ő maga készítse el az ikonokat, de számomra és gondolom több más amatőrnek is majd hasznára válik ez az ingyenes eszköz.A hozzászólások lezárultak.