Szoftver Tippek » Ingyenes SMS küldés

Ingyenes SMS küldés

Imádjuk az ingyenes dolgokat, legyenek azok bármilyen apróságok. Vajon hányan vannak, akik tankolás után még soha nem vettek el ingyenes magazint a töltőállomásokról, vagy soha nem kerestek olyan szolgáltatást, ahonnan ingyenes SMSeket lehetne küldeni…

Bár csupán pár centbe (EUR vagy USD) kerül egy sms elküldése, nekünk mégis ingyen kellene, nem mintha nem tudnánk kifizetni. De olyan is van, aki azért keres ingyenes sms küldőt, mert nem szereti telefonon pötyögni az smseket, inkább interneten küldi el azokat.

A wadja.com egy az iWiW-hez és Hi5-hoz hasonló, népszerű közösségi oldal, amely ingyenes SMS küldési lehetőséget biztosít a regiszrtált felhasználók számára. Regisztráció és email címünk megerősítése után máris használhatjuk a szolgáltatást és kedvünkre küldözgethetjük az ingyenes SMSeket.

De semmi sincs ingyen. A wadja.com az oldalon elhelyezett hirdetésekből fedezi kiadásait, illetve az SMSek végére beszúrja az oldal címét. Mint az ingyenes dolgoktól általában, ettől se várjuk el, hogy minden tökéletsen működik, az ingyenesen elküldött SMSek gyakran 6-7 perc késéssel érkeznek meg. További hátrány lehet, hogy telefonszámunk és azok telefonszámai, akiknek ingyenes SMSt küldtünk, bekerülnek egy adatbázisa, amit később akár el is adhatnak és/vagy reklámozásra is felhasználhatnak. De mint mondtam, semmi sincs ingyen, a töltőállomásoktól elvett magazinok ára is biztosan benne volt az üzemanyagéba, amit már kifizettél…9 Comments

 • én nemtudtam magamat a wadjara beregizni és smst se tudta küldeni.ha tudsz segitesz hogy megoldjam ezt a egyszerü hejzetet?

 • Igen, csak pontosabban írd le, hogy hol akadtál el.

 • Szia!Én nem rég akadtam rá az oldaladra nekem is problémák merültek fel de nem a reg-nél hanem a bejelentkezésnél!Valami olyan hibát ír ki hogy többszörös átirányítás történt!Ezután próbáltam a cooki-at törölni de nem lett j igy sem!Vagy már a regem sem sikerült?Kapok megerősítő e mailt?Válaszod előre is köszi!

 • Én már regeltem, és napi 3 smsemet el is küldöm. Szerintem nem gáz a végén a reklám, viszont télleg késik az sms néha.

 • valamit valtoztattak most rajta..nem tudom hasznalni.h lehet most sms.t kuldeni? nem tudod veletlenul?

 • Újra lehet ingyen SMS-t küldeni a Wadjáról! Ehhez csak pontokra van szükséged, amelyeket ingyen megszerezhetsz a gWallet, vagy az Offerpal használatával, illetve bizonyos lépéseket követve a Wadján folytatott aktivitással. Csak kattints a zöld színű „Points” feliratú dobozra a keresőmező alatt és válassz a különböző lehetőségek közül! Ha segítségre lenne szükséged, tekintsd meg az alábbi videót:

  http://www.screentoaster.com/watch/stWU9WQ0ZORltcSFtVXFNd/free_points_on_wadja

 • Youtube és Twitter is a Wadján!

  Az egyedi, emberek-és-témák szellemiségű címkéző rendszeréről is ismert Wadja közösségi portál YouTube és Twitter funkciókkal egészítette ki oldalát, hogy felhasználói valós időben rendszerezhessék, archiválhassák és vitathassák meg a közösségi tartalmakat.
  http://infovilag.hu/hir-17834-wadjara_quot_koltozott_quot_youtube.html

 • Újra lehet ingyen SMS-t küldeni a Wadjáról!

  A Wadja felhasználói mostantól ingyen juthatnak Wadja pontokhoz és immár minden egyes SMS-ben 160 karaktert küldhetnek, hirdetésmentesen.

  Továbbra is lehetőség van ingyenes csoportos SMS küldésre. Az SMS küldéshez mostantól Wadja Pontokra van szükség, amelyekhez két módon lehet ingyen hozzájutni.

  Az első megoldás nagyon egyszerű. Az oldal jobb felső részén található “Wadja Points” képre kattintva, lehetőséged nyílik az gWallet szolgáltatást használni, amellyel több száz Wadja ponthoz juthatsz ingyen. Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni a toolbart (eszköztárat), kitölteni egy kérdőívet, vagy játszani.

  A második megoldással még több ingyen Wadja Pontot szerezhetsz, csak követned kell a következő lépéseket.

  1. Hozz létre 5, vagy annál több címkét (label)
  2. Hívd meg az oldalra 100, vagy annál több barátodat
  3. Kérd meg 50, vagy annál több barátodat, hogy kövesse a címkédet
  4. Töltsd fel a fotódat
  5. Tüntesd fel a tartózkodási helyedet

  Minden egyes fenti lépéssel ingyen jutsz Wadja Pontokhoz.

  Ezenkívül minden héten kisorsolásra kerül egy szerencsés Wadja felhasználó, aki naponta legalább egyszer bejelentkezett és üzentet küldött barátainak, és létrehozott, vagy használt egy címkét. A nyertes 300 Wadja Pontot kap, amellyel közel 150 SMS-t küldhet!

 • WADJA: ÚJRA INGYEN SMS!
  Végtelen mennyiségű üzenet a Wadján. 160 karakteres, hirdetésmentes SMS küldés, napi korlát nélkül! További információ: http://blog.wadjaworld.com/?p=1125