Szoftver Tippek » Ingyenesen letölthető játék: GTA1 és GTA2

Ingyenesen letölthető játék: GTA1 és GTA2

A Grand Theft Auto fejlesztője, a Rockstar Games ingyenesen letölthetővé tette a népszerű játék sorozat első két részét, a GTA1-et és a GTA2-őt.

Akit bármennyire is érdekeltek a játékok, az biztosan találkozott már a Grand Theft Auto névvel. A GTA egyike volt azoknak a játékoknak amiket éveken keresztül tudtam játszani anélkül, hogy ráuntam volna. Már az első verziónak is alig tudtam ellenállni, a másodiknak egyenesen a rabja lettem.

grand_theft_auto_1

grand_theft_auto_2

Grand Theft Auto ingyenes letöltés:
GTA1 http://www.rockstargames.com/classics/gta.html
GTA2 http://www.rockstargames.com/classics/index.html

Az eredetihez képest csupán annyiban változott a játék, hogy fut az újabb Windows operációs rendszereken is. Hihetetlen, hogy egy több mint tíz éves játék még mindig érdekel. Szerintem a következő két hétbe nem kell gondolkodjak, hogy mit csináljak a szabadidőmben… Azt hiszem még következni fog egy pár ehhez hasonló bejegyzés, eszembe jutott ugyanis néhány olyan régebbi játék neve, ami valamikor rengeteg örömöt okozott. Megint gyerek szeretnék lenni…

Képek innen: http://gafitas.wordpress.com/2008/03/09/uno-de-los-grandes/4 Comments

  • a játék gyszeüen joh mert játszotam vele de ne gondoljátok hogy hülye vok de hogy kell letölteni??

  • Egyszerűen csak kövessétek a bejegyzésben megjelenő letöltési linkeket. A letöltési oldalt megnyitva töltsétek ki a lap alján lévő formot, aztán indulhat a letöltés (nem muszáj valid adatokat megadni, de az email az legyen a saját, mert arra küldik majd a linket)

  • nagyon kéne a gta1

    mert szerintem jobb mint a gta 2!

  • Nekem meg van.