Letölthető az Internet Explorer 8 - Szoftver Tippek

Letölthető az Internet Explorer 8

Hosszú hónapok után végre elérkezett a nagy nap, az Internet Explorer 8 kilépett a béta fázisból és bárki számára letölthetővé vált. A fejlesztők leginkább a biztonságra és a sebességre koncentráltak, de az új verzió tartalmaz néhány érdekes új funkciót is.

Az utóbbi években főleg az Internet Explorer sebességére és biztonságára panaszkodtunk, úgy látszik végre valaki figyelt ránk és betömik a lyukakat, illetve odafigyelnek a sebességre is. Az Internet Explorer 8 jóval gyorsabb és biztonságosabb, mint elődjei.

Néhány érdekes funkcióval is bővült a “kék internet”, mint például az Accelerators, amely segítségével csupán pár kattintásba kerül egy kijelölt kulcsszóra való keresés, a kijelölt szöveg lefordítása, vagy egy cím keresése a térképen.

ie8_accelerator

Az IE8ban is van pornó mód, InPrivate Browsing, amely használata során a látogatott oldalakról semmilyen információt nem jegyez meg a böngésző.

ie8_privatebrowsing

A Web Slices lehetővé teszi, hogy értesüljünk róla, ha egy weboldal valamelyik eleme megváltozik.

ie8_webslices

Látszik, hogy sokat fejlődött az Internet Explorer, végre odafigyeltek a biztonságra és a sebességre is. Azonban még mindig nem érhet a Firefox vagy az Opera közelébe…

Az IE8 innen tölthető le: http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx, az újdonságok listáját pedig itt nézheted meg: http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/features/overview.aspxA hozzászólások lezárultak.