Mozilla Firefox rekordkísérlet – légy Te is a részese! - Szoftver Tippek

Mozilla Firefox rekordkísérlet – légy Te is a részese!

Emlékeztek a napra, mikor megjelent a Firefox böngésző 2-es verziója? Izgatottan vártuk, hogy letölthessük, megnyithassuk vele kedvenc oldalainkat és lássuk az újításokat. Holnap, 2008-Június-17 – én ismét hasonló érzésekben lehet részünk! Végre itt a népszerű böngésző legújabb, 3as verziója, amit hogyan is tehetnénk másként felejthetetlenné, mint egy rekordkísérlettel?

Igen, a Mozilla Corporation a böngésző új verziójával szeretné felállítani a a 24 óra alatt legtöbbször letöltött szoftver csúcsot. Mivel ez eddig nem létezett a Guinness-rekordok könyvében, így gyerekjáték lesz, de a szervezők célja az 5 millió letöltés 24 óra alatt. A Spread Firefox oldalon lehetett és még mindig lehet jelentkezni, csupán országodat és egy email címet kell megadnod, amire az akció napján értesítést küldenek.

A csúcsot biztosan fel fogja állítani a Firefox, biztosan többször fogjuk letölteni a megjelenés napján, mint a korábbi verziót, de hogy mekkora szám kerül a Guinness-rekordok könyvébe, az csakis rajtunk múlik.

Nézegettem a feliratkozók számát és picit szomorú lettem:

Magyarország: ~15.000
Románia: ~9.000

Figyelemre méltó a különbség… remélem majd holnap mi, erdélyiek is szaporán kattintgatunk és hozzájárulunk a Firefox sikeréhez. Ha mindig is szerettél volna valami nagynak a részese lenni, akkor itt az alkalom, 2008-ban biztosan nem vehetsz majd részt ennél nagyobb méretű eseményen… NE HAGYD KI, KATTINTS!

Update: Eljött az idő… LETÖLTÉS!A hozzászólások lezárultak.