Mp3shki: Orosz Mp3 kereső - Szoftver Tippek

Mp3shki: Orosz Mp3 kereső

Korábban már írtam a Mucelli.com-ról, amelyet főleg háttérzaj generálására használtam. Nincs is vele különösebb gondom, csak viszonylag erős gépet követel. Minden hazamenéskor nem cipelhetem magammal a gépem, ezért otthon egy gyengébb, P2-es gépen vagyok kénytelen “szenvedni”, ami nem igazán szereti a Mucelli.com-ot (akad, fagy, stb)…

Az Mp3shki.ru a Mucelli.com-hoz hasonló internetes alkalmazás, amelyet mp3 keresésre, lejátszásra és letöltésre (nem legális!) használhatunk. A Mucelli-vel szemben az Mp3shki jóval egyszerűbb, letisztultabb designt kapott, kevesebb flash elemmel, ami a Mucelli-nél sokkal gyorsabbá teszi és így már használható régebbi gépen is.

logo_en.gif

Bár az Mp3shki orosz, azért szerencsére tud angolul és németül is. Az Mp3shki segítségével nem csak a weben, hanem olyan népszerű oldalakon is kereshetünk, mint a YouTube vagy a Last.fm. Keresés után a találatokra kattintva egy kis menü jelenik meg, így lejátszhatjuk az adott zeneszámot, lejátszólistánkhoz adhatjuk, hibásként jelenthetjük vagy akár a forrás URL címét is lekérdezhetjük, amit ha később beírunk a böngésző címsorába, le is tölthetjük az adott mp3 állományt (ismétlem: nem legális!).

Mivel az Mp3shki orosz szerveren csücsül, a hasonló Mp3 keresőkkel ellentétben hosszú és boldog élet jósolható neki.A hozzászólások lezárultak.