Nincs több bocsánatkérés a részegen elküldött emailekért - Szoftver Tippek

Nincs több bocsánatkérés a részegen elküldött emailekért

Voltál már olyan helyzetben, hogy egy vagy több email miatt amit fáradtan vagy ittas állapotban küldtél, másnap bocsánatot kellett kérj? Ha igen, akkor a Google Mail Goggles-t neked találták ki.

Ha az ember fáradt vagy a kelleténél több alkoholt fogyasztott, akkor megnő a bátorsága és olyanokat mond – a mi esetünkben ír – amiket normális esetben nem tenne és amiknek még biztosan következményei lesznek. Természetesen lehet próbálkozni bocsánatkérő levelekkel – ha észrevesszük, hogy mit műveltünk előző este – de a dolgot nem lehet nem megtörténté nyilvánítani. A Gmail Labs legújabb alkalmazása az ilyen helyzetek elkerülésében segít.

Az alkalmazás nem nagy durranás, csupán annyit csinál, hogy az email elküldése előtt egy picit számoltat. Ha józan vagy és jók az eredmények, elküldi az emailt.

A Google Mail Goggles a Settings > Labs fülnél aktiválható, a General fülnél pedig kiválasztható, hogy mely napokon és mely napszakokban legyen aktív, valamint a feladatok nehézsége.

Ötletnek nem rossz, de csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik az a részeg ember, aki képes bepötyögni a megfelelő email címet, megírja az üzenetet és nem képes egy számológépet indítani?0 Comments