Online iPhone szimulátor - Szoftver Tippek

Online iPhone szimulátor

Nem vagyok nagy Apple rajongó, nincs a tulajdonomban általuk gyártott termék, óvakodok a szoftvereiktől, de most kíváncsi voltam, hogy miért a nagy felhajtás az iPhone körül…

Számomra minden új gadget varázsa 2-3 napig tart, amíg megismerkedek az eszközzel, megszokom a menü struktúráját, kipróbálom az összes lehetséges beállításokat, a funkcióit, aztán megszűnik a varázs és az eszköz csupán egy hétköznapi tárgy lesz, aminek csupán a fő funkcióját használom. Ezért is nem ugrok neki az iPhone-nak, na meg a számomra kissé borsosnak tűnő ára miatt. (az Orange-nál 179 EUR a 8GB-os 3G iPhone havi 59 eurós előfizetéssel két évre kötött szerződés esetén)

iphone

Már jópár képet és annál is több videót láttam az új csodáról, ami nem néz ki rosszúl, de én többre is kíváncsi voltam… A GSMLive iPhone szimulátora a legjobb azok közül, amelyeket nézegettem. Nem tökéletes, mert jópár gomb nem működik, a térkép is csak egyetlen képből áll és még rengeteg funkció nincs implementálva, de picit érezhetjük az iPhone és Apple feelinget. Olcsó vígasz? :)

UPDATE 2010.03.05: A szolgáltatás már nem elérhető, ezért lekerültek a linkek az oldalról…2 Comments