Prezentációk készítése a weben - Szoftver Tippek

Prezentációk készítése a weben

A legtöbbünk számára ha prezentációról van szó, a Microsoft Office egyik applikációja ugrik be, a Powerpoint, ritkább esetben annak Linuxos alternatívája. Pedig már a weben is elérhető egy pár prezentációkészítő alkalmazás. Egyik ilyen a 280 Slides, amely talán az egyik legjobb közülük és egy tökéletes online Powerpoint alternatíva.

A 280 Slides az egyik legnagyszerűbb online prezentációkészítő amit valaha is kipróbáltam. Szinte tökéletes mása a Microsoft Powerpointnak, így az új felhasználóknak se lesz gondjuk az áttéréssel. Mint az eredetiben, itt is két doboz jelenik meg az újonnan létrehozott slideokon, egy cím mező és egy másik a tartalomnak.

online-powerpoint1

Lehetőségünk van képek és videók beillesztésére, amelyekre az interneten kereshetünk vagy akár saját gépünkről is feltölthetünk. Különböző formákat is beilleszthetünk prezentációinkba.

online-powerpoint2

Mindenképpen érdemes odafigyelni a népszerű szoftverek online alternatíváira, hiszen bár még nem tűnnek olyan jónak, mint az eredetiek, kis idő elteltével jobbak lesznek náluk, ráadásul a legtöbb ingyenes marad. A 280 Slides már nagyon közel áll a Powerpointhoz. Egyszerű, felhasználóbarát és ráadásul ingyenes lévén tökéletes egyszerű prezentációk létrehozására.0 Comments