Rengeteg Facebook like ingyen és gyorsan - Szoftver Tippek

Rengeteg Facebook like ingyen és gyorsan

Bár a legtöbben csak azért használják a Facebookot vagy a többi közösségi hálót, hogy így közelebb érezzék magukhoz barátaikat, egyesek észreveszik a közösségi oldalak hatalmas erejét és szinte bármit megtennének, hogy ők is birtokolhassanak egy kis darabkát belőle…

A felhasználók többsége nem is sejti mekkora lehetőség rejlik egy 5-10k like-os Facebook oldalban. Ez azt jelenti, hogy ha megosztok valamit, azt 5-10000 felhasználó fogja látni, így naponta ennyi embernek mondhatom el a véleményem vagy dughatom az orra alá a szolgáltatásom hirdetését. Ingyen. A másik dolog, hogy a Facebook oldal számlálója megjeleníthető weboldalunkon és bizalmat kelt a látogatóban, ha látja, hogy oldalunkat több tíz ezren likeolták és könnyebben válik egyszerű látogatóból vásárlóvá.

Egy Facebook oldalt beindítani viszont nem könnyű. Létrehozzuk, meghívjuk a barátaink és van kb 100 likeunk, és szünet. Forgalmasabb oldalak esetében nincs akkora gond, mert napi 1-2 like csöppen és szépen lassan beindul, de kisebb oldalak esetében már nehezebb, sőt, a legtöbb esetben lehetetlen. A SzoftverTipp esetében egyszerűen kitettem a számlálót, még a barátaim se hívtam meg és szépen lassan jöttek a likeok. Alig telt el 2 hónap, hogy kitettem és máris 220 fölött járunk. A portfóliós oldalammal már más a helyzet, napi 10-15 látogatóval szinte lehetetlen összehozni egy 1000 likeos Facebook oldalt…

Ilyen esetekben jön kapóra a LikeUb, ahol lényegében Facebook oldalak tulajdonosai regisztrálnak és like-olják egymás oldalait. Nem ez a legjobb módszer, mert így nem feltétlenül azok likeokják az oldalt, akiket szeretnél és elég sokan egy, csak erre a célra létrehozott Facebook fiókot használnak.Nekem jelenleg így is tökéletesen megfelel, ugyanis most mennyiségre és nem minőségre volt szükségem. Egy like dobozt akartam kitenni a portfóliós oldalamra, amin 5-6 like nem mutat túl jól.

Naponta 15 like-ot kattinthatunk össze, tehát maximum 15ön fogják likeolni az oldalunk teljesen ingyen. Egy hónap alatt így is simán összejön a 450 like, ami nem semmi. Azonban akinek ez a tempó túl lassú és gyorsabban szeretne több likeot, az vásárolhat like csomagokat.

Mivel nem a célközönségünk likeolja az oldalt, ne várjuk, hogy a businessünk 1-2 hónap alatt beindul ettől a kis akciótól, bár ez témafüggő. Nekem, mint webfejlesztő, még egy pár új kliens is beeshet, ha szerencsém van. A világ minden részéről vannak felhasználók, így nem biztos, hogy magyarok is fogják likeolni az oldalt. De egy próbát mindenképp megér.A hozzászólások lezárultak.