Skype – Invisible vagy valóban Offline? - Szoftver Tippek

Skype – Invisible vagy valóban Offline?

Elég zavaró kezdett lenni, hogy az emberek rákaptak a Yahoo invisible checker-ek használatára, így vannak páran akik más azonnali üzenetküldő után néznek. Egyik legjobb választásnak tűnhet a Skype, azt gondolva, hogy azt használva senki nem jön rá, hogy láthatatlan vagy offline módban vagyunk.

Pedig sokkal egyszerűbb rájönni, mint Yahoo vagy más azonnali üzenetküldőn. Csupán egy üzenetet kell küldenünk – gondolom mindenképpen köszönsz, szóval nem lehet gond, hogy mit írj – azután meg kicsit várnunk kell. Az üzenet elküldése után 4-5 másodperccel egy kis progress indicator jelenik meg az üzenet elküldésének ideje mellett, ha a személy akinek írtunk valóban offline. Ha már elég ideig vártunk és nem jelenik meg az indicator, akkor azt jelenti, hogy a személy akivel beszélni szeretnénk bekapcsolva hagyta a gépét és lelépett vagy csak nincs kedve most velünk beszélni, de gondoljon mindenki amit akar :)

skype_invisible_offline

A progress indicator eltűnik amint a kontakt belép és megkapja az offline üzeneteit, így azt is ellenőrizhetjük, hogy végül megkapta-e az üzenetet amit mi akkor küldtünk amíg ő offline volt.1 Comment