SUMO Paint: Online Adobe Photoshop alternatíva - Szoftver Tippek

SUMO Paint: Online Adobe Photoshop alternatíva

Ma már szinte egyetlen desktopról se hiányozhat az Adobe Photoshop ikon, hiszen a Windows kellékek között megtalálható Paint lassan már a játékokhoz sorolható, amely még képes 3-4-5 éves gyerekeket lekötni pár órára. De ha komolyabb feladatunk van, akkor csupán nagyon ritka esetben elég a Paint. A Photoshop viszont túl sokba kerül, hogy bárki megengedhesse magának, így vagy letöltjük és illegálisan használjuk, vagy ingyenes alternatívák után kezdünk el nézelődni. 

A SUMO Paint az egyik legjobb online Photoshop alternatíva, amivel eddig találkoztam. Nem csupán a megjelenése hasonlít a népszerű képszerkesztőéhez, hanem rengeteg funkció is megtalálható az online klónban.

sumopaint

Webapplikációról lévén szó sokakban merülhet fel a kérdés, hogy mennyire kajás és mennyire használható. Chromeban megnyitva 15-20 MBot evett és bár veszettül nekiálltam satírozni, nem akadt.

Az applikáció ingyenesen, regisztráció nélkül is használható. Képeinket számítógépeinkről közvetlenül nyithatjuk meg vagy menthetjük el. Tökéletes eszköz, ha éppen nincs kéznél egy Photoshop…A hozzászólások lezárultak.