Személyre szabott filmajánlatok kedvenceid alapján - Szoftver Tippek

Személyre szabott filmajánlatok kedvenceid alapján

Elég sok időt pazarlok el filmnézéssel, amit nem is nagyon bánnék, ha időm nagy része nem arra menne, hogy találjak egy megnézésre érdemes filmet. Nem vagyok egy válogatós típus, de már nem igazán tudom élvezni a “mi, amerikaiak megmentjük a Földet a gonosz oroszok ellen” vagy “én vagyok a kemény legény, akit csapdába csaltak, de az igazságért majd kinyírom a fél világot” típusú filmeket. Szóval elég sok időt szánok vélemények és értékelések olvasására egy-egy film megnézése előtt és gyakran halasztom a filmezést egy más napra, mert nem találtam semmit.

Aki gyakran van hasonló helyzetben, az biztosan örülni fog a FilmSuggest-nek, ami segít ízlésednek megfelelő filmet találni, csupán egy pár kedvencet kell bejelölnöd.

A kezdőlapon használd a keresődobozt és a találatok mellett megjelenő kis zöld gombot, hogy feltöltsd a kedvenceid listáját. Minél többet adsz meg, annál több és hozzád közelebb álló ajánlatokat fogsz kapni.

filmsuggest_fooldal

Ha úgy gondolod, hogy már elég kedvencet válogattál ki, akkor lépj a “Suggestions” oldalra, ahol a rendszer által generált filmajánlatok listáját láthatod. Információért a filmekről csak mozgasd a kurzort a borító fölé és tartsd ott pár pillanatig. Ha több információra vágysz, kattints a film címére. Ezen az oldalon egy linket is fogsz találni, amire ha rákattintasz, azon torrentek listáját láthatod, ahonnan letöltheted az adott filmet.

filsuggest_ajanlatok

Most megtekintheted az 50 legnagyszerűbb karácsonyi film listáját, amit a FilmSuggest staff állított össze. Jó keresgélést és filmnézést!1 Comment