SzT.setGuestBlogging(true); - Szoftver Tippek

SzT.setGuestBlogging(true);

Mivel mostanában nincs annyi időm, mint amennyit az oldallal szeretnék tölteni, hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy engedélyezem a vendégbejegyzések írását a SzoftverTipp-en.

Mostantól bárki írhat bejegyzéseket a SzoftverTipp-re, cserébe a szerző elhelyezheti saját oldala linkjét a beküldött bejegyzések után, valamint az előző hónapban a legtöbb bejegyzést beküldő egy hónapig site-wide linket kap a blogrollban. Természetesen a link marad, ha a következő hónapban is ő írja a legtöbb bejegyzést.

A bejegyzésnek minimum 150 szóból álló egyedi tartalomnak kell lennie, valamint az oldal tartalmához kell kapcsolódnia: szoftver, internet, játék, programozás. A bejegyzések nem tartalmazhatnak illegális tartalomra mutató linket, valamint a szerző linkje se mutathat illegális vagy felnőtt tartalmú oldalra.

Ha szeretnél te is az SzT-re írni, megteheted regisztráció után. Ha kérdésed van a vendégbejegyzések írásával kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot emailben, esetleg Yahoo messengeren vagy Skype-on.A hozzászólások lezárultak.