Timerrr – egyszerű visszaszámláló - Szoftver Tippek

Timerrr – egyszerű visszaszámláló

Mivel nagyon közel lakok a melóhelyemhez, ezért kajaszünetben általában otthon kajálok, mert olcsóbb és egészségesebb is, meg utána szunyókálhatok 15 percet, ha az éjjel éppen nem aludtam ki magam… Ilyenkor hazaérek, beteszem a kaját a mikróba, az időzítőt beállítom 10-15 percre, gondolván, hogy elolvasom az e-mailjeim és úgyis megyek vissza, nem lesz az túl forró…

Aha, csak ez nem szokott összejönni… Pont az ilyen helyzetekre való a Timerrr (3r).

Nem igazán újdonság, már van egy rakással a hasonló weboldalakból, de ez… hát ez se tud sokkal többet, de szép :) Pofon egyszerű használni, amint az a fenti ábrán is látható, csupán az időzítő kapcsolóját kell a megfelelő pozícióba tekernünk, amint azt a zöld körben lévő kis nyilacska is mutatja ha kurzorunk az időzítő fölé húzzuk. Ha az “autostart” funkciót bekapcsoltunk, akkor a visszaszámlálás abban a pillanatban elindul. Ha nem, akkor a “Start” gombra kell kattintanunk.

Maximum 59 percre állíthatjuk és csupán percnyi pontossággal, nem állíthatunk be mondjuk 15 perc 30 másodpercet, azonban a legtöbbünknek így is megfelel. És aki már ráunt a hagyományos visszaszámlálóra, annak itt a tojás főző óra :)A hozzászólások lezárultak.