Torrent keresők - Szoftver Tippek

Torrent keresők

Rengeteg torrent tracker létezik, minden héten bukkannak illetve tűnnek el olyan oldalak, ahonnan torrenteket tölthetünk le, így igazán nehéz nyomon követni őket. Van aki listát készít róluk, mások meg nem foglalkoznak a megjegyzésükkel, inkább a Google-t használják a letölteni kívánt torrentek letöltésére. A legegyszerűbb mód azonban a torrent keresők használata.

A torrent keresők használatának több előnye is van. Először is az, hogy nem kell szerre meglátogatnunk minden egyes torrent trackert és minden egyes oldalon beírnunk a letölteni kívánt torrent nevét, elég egyetlen keresőbe beírni, majd egyetlen találati listát végignyalni. A torrent keresők általában olyan trackereken keresnek, amelyek már elég népszerűek és viszonylag kicsi az esélye, hogy egyik napról a másikra eltűnnek.

Összeállítottam egy listát arról a pár népszerű torrent keresőről, amelyek valóban használhatók és használata előtt nem kell installálnunk a Zango szoftvert.

Bár csak a nagyobb torrent trackereken keresnek, a torrent keresők használatának nem lehet hátránya, hiszen a kisebb trackerekre általában a nagyobb oldalakról letöltött anyagok kerülnek fel.A hozzászólások lezárultak.