Szoftver Tippek » YouTube videók letöltése

YouTube videók letöltése

Akit érdekelt, hogy hogyan töltheti le a YouTube videókat számítógépére, az biztosan talált egy alkalmazást, amivel sikerült. Nem is a YouTube videók letöltéséhez szükséges alkalmazásokat akarom felsorolni, csupán egy weboldalra hívnám fel a figyelmetek, amely ugyanazt tudja, mint a legtöbb erre a célra készített desktop applikáció, talán egy kicsivel még többet is.

A CatchYouTube lehetővé teszi YouTube videók letöltését anélkül, hogy nekünk bármilyen szoftvert is installálnunk kellene.

you_tube_videok_letoltese

Akik személyesen is ismernek, vagy már elég régóta olvassák a blogot, azok tudják, hogy a web applikációk híve vagyok és érteni fogják rajongásom. A CatchYouTube egy remek webes alkalmazás YouTube videók letöltésére, csupán a videó URLjét kell megadnunk, beállítanunk a kívánt formátumot és adni a rendszernek pár percet, hogy végezze a dolgát. Ezután már egyszerűen le kell töltenünk a videót. MPG, 3GP, MOV, MP3, DVD, WAV, MP4 és FLV formátumokba menthetjük le a videókat, vagy akár csak a hangot.5 Comments

 • Ugyanilyen oldal a http://vixy.net/ is, itt is youtube-os videókat lehet kovertálgatni hasonlóan, csak itt a választék a következő:
  .avi
  .mov
  .mp4
  .3gp
  .mp3

  Néha mondjuk resolve error hibát ír, hogy nem tud csatlakozni a youtube szerverére, de ha sikerül neki, akkor frankón dolgozik.
  Ezzel együtt köszi a CatchYoutube-ot is, ki fogom próbálni!

 • Köszi szépen a tippet, nekem bejön vixy is :)

 • Nincs mit!
  Én eddig csak a vixyt ismertem.. :)

 • es ha az ember tobbfele oldalt latogat akko melegen ajanlom a flashget felrakasat es ff-plugin a flashgot, mindketto kell, nekem ez volt eddig a legjobb variancs ami eddig mindig mindenhol bevalt. (metacafe blip.tv ted.com, fora.tv vimeo videa..g-video…)

 • jó rég volt de itt van még egy http://www.videofix.hu, több oldlat is ismer