Zene letöltés ingyen - Szoftver Tippek

Zene letöltés ingyen

Már nem igazán töltök le zenét, unom pakolgatni a fájlokat, rendezni a playlisteket és zenehallgatás közben mindig csak a “next” gombot nyomkodom… Most már van elég online rádió, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és sávszélességének megfelelőt, ha meg egy bizonyos zenét akar meghallgatni, akkor ott a YouTube és a hasonló videómegosztók, ahol bizonyosan megtalálja. Azonban autóba és vonaton nincs intenet hozzáférés, így hosszabb út előtt gyakran fordul elő, hogy mégis elkezdünk zenét töltögetni…

Több helyről tölthetünk le zenét ingyenesen, azonban most nem foglalkoznék a különböző fájlmegosztó hálózatokkal, nem mindenki szeret szoftvereket telepítgetni csak azért, hogy zenét töltsön le. Most csak egy böngészőnk van.

A GooleMusicSearch a Google erejét használja, hogy ingyenesen letölthető zenét keressen a weben. Végül is nem csinál mást, csupán olyan könyvtárakat keres, ahova mp3, ogg, vmw és aac állományokat töltöttek fel. Ezt akár mi is meg tudjuk csinálni “kézzel”, csupán a Google keresőjét kell ismernünk:

intitle:"index of" +"last modified" +"parent directory" +description +size +mp3 2pac

Ez a legegyszerűbb módja az ingyenesen letölthető zenék keresésének, nem kell weboldal címeket megjegyezni és nem kell letöltés előtt bizonygatni, hogy nem vagy robot. Aki mégis jobban szereti a zene keresőket, annak íme pár link, ahonnan ingyenesen tölthet le zenét:

A fenti oldalak is mind már feltöltött fájlok között keresnek.1 Comment