Szoftver Tippek » Yahoo Invisible/Offline teszt

Yahoo Invisible/Offline teszt

Vannak emberek, akik bár fent vannak a messengeren, csak láthatatlan (Invisible) módban bujkálnak és csak akkor bújnak elő, ha valami gondjuk van, esetleg kérni akarnak valamit. Felőlem oké, de lehet, hogy én is szívességet szeretnék tőle kérni, ő pedig csak ott kuksol invisible módban…

Olvashattunk már rengetek különféle trükkről, amelyekkel megnézhettük, hogy ismerősünk valóban offline módban van-e, de nem igazán működtek. Van azonban néhány hasznos oldal, amely segítségével kideríthetjük, hogy emberünk valóban offline vagy ismét invisible módban lapul.

yahoostatcheck1

yahoostatcheck2

yahoostatcheck3

Rengeteg olyan oldalt találtam, amelyek állítólag megmondják egy felhasználó állapotát, de csupán csak azt jelzik, hogy online vagy offline az illető. A fenti oldalak mindegyike egyből kiszúrta, hogy csak invisible módban vagyok.

Miért van most olyan érzésem, hogy ismét magam alatt vágom a fát? :)6 Comments

  • Nekem az első kettő nem müködik … a harmadik meg vagy onlinet, vagy invisiblet, vagy offlinet ír ki … de olyan soha, hogy valaki offline van … pedig olyan személyre is próbáltam …

  • Nekem működtek, bár én csak a saját IDmen próbáltam, hogy ha netán gonosz dolgokat művelnének vele…

  • egyik sem mukodik…az elso ha invisiblebe vagy is offline-t mutat, a masodik meg csak azt mutassa ha valaki online, hanem errort ir ki…a harmadik pedig egyaltalan nem mukodik.

  • a masodik jol mukodik… nalam bevalt. koszi

  • Nekem a következők a tapasztalataim:
    1.Ha alapból láthatatlanként jelentkezek be, akkor OFFLINE-t mutat, azomban ha tegyük fel fellépek elérhetőként, majd kijelentkezés helyett láthatatlant nyomok, akkor már a weboldal rendesen kijelzi, hogy INVISIBLE.

  • Nem tudom, hogy mi a gond az invisible detektorokkal, van néhány, ami működik és egyik napról a másikra már nem. Aztán egy két hét múlva megint minden rendben. Én mostanában a következőket használom, általában jól működnek, de kb 1-2 ezek is hibásak: ydetector.com és imvisible.info Ezek eléggé karbantartott oldalak, pár hét és biztosan megint működni fognak.