Yahoo Messenger 9 Beta - Szoftver Tippek

Yahoo Messenger 9 Beta

Elérhető a népszerű azonnali üzenetküldő kliens legújabb, 9es (beta) verziója. Az új Yahoo! Messenger nem csak új, kellemesebb és barátságosabb külsőt kapott, hanem olyan funkciókkal bővült, amik egyszerűbbé teszik a képmegosztást vagy a videózásokat a haverokkal.

Már első ránézésre látszanak a változások, az új verzió jóval kellemesebb külsővel büszkélkedhet, mint elődje. A kis gombra kattintva a jobb felső sarokban, ízlésünktől függően hét alap bőr közül választhatunk. Egy újabb funkció lehetővé teszi, hogy a kapcsolat listát egyszerű vagy összetett módban nézzük és ebben a verzióban már a hangulatjelek is megjelennek a státusz üzenetben.

yahoo_messenger_9_beta

A kellemesebb külső mellett szintén újdonságnak számít, hogy a Yahoo! Video vagy YouTube videókat már nem kell a böngészőbe megnyitni, az üzenetablak elhagyása nélkül is megnézhetjük őket. A belinkelt képek is az üzenetablakban jelennek meg, így kényelmesebbé téve számunkra a társalgást.

Az azonnali üzenetküldő új változata hibátlanul működik XP és Vista operációs rendszerek alatt. Sajnos az új verzióban is ott éktelenkednek a reklámok a kapcsolatok lista alján (de aki keres az talál)…19 Comments