Google Calendar – Na ez igen! - Szoftver Tippek

Google Calendar – Na ez igen!

Google Calendar beta

Miért van az, hogy ha egy témában első vagy, akkor bárminek is fogjál, szinte garantált a siker? Ez a helyzet áll fenn a keresőóriás esetében is, bármilyen témához is nyúljon, garantáltan valami nagyot alkot.

Manapság egyre népszerűbbek az online naptárak, egyre több szolgáltató és ingyenes script jelenik meg, de talán egyik se annyira ütős, mint Google Calendar.
Bár még béta fázisban van, többet nyújt, mint az összes online naptár szolgáltatás: egyszerű, gyors, megbízható, csak néhány jellemző, ami rengeteg más online naptárból hiányzik. Egyszerű kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy pár perc alatt akár évekre előre betáblázd magad. Az egyes eseményeket megfoghatod és egyszerűen egy másik napra teheted, az események időtartamát is pillanatok alatt módosíthatod. Naptárad majd megoszthatod a családdal, haverokkal vagy akár az egész világgal…

Coogle Calendar

Az ingyenes SMS-értesítés a feljegyzésekről csak hab a tortán. Igen, jól olvastad, a Google Calendar tényleg ingyenes sms-értesítést küld a feljegyzéseidről, ha azt kérted. Már a legtöbb országban működik ez a funkció, beleértve Magyarországot és Romániát is.

A rendszert bárki igénybe veheti, nem szükséges speciális meghívó, csak egy ingyenes Google Accountra van szükség.
Én nem egészen egy hete használom a Googlenek ezt a szolgáltatását és csak jókat mondhatok róla. Mikor a haveromnak áradoztam róla, az volt az első kérdése, hagy ha a Google napi 5-6 ingyenes sms-értesítést küld egy személynek, akkor “nekik ez hol éri meg”? Nos, szerény véleményem szerint a Google esetében ez a kérdés fel se tevődik, ez simán belefér a költségvetésbe…0 Comments