Mucelli: az online zenedoboz - Szoftver Tippek

Mucelli: az online zenedoboz

Az az igazság, hogy nem nagyon tűröm a csendet, nem tudok se netezni, se programozni ha nincs háttérzaj, ezért a legtöbbször a YouTube zenél a háttérben. A YouTube-al csak annyi a gond, hogy miután lejátszik egy klippet, elhallgat és megint csend van egészen addig, amíg félbe nem szakítanom a munkám és új számot nem keresek, ami azt jelenti, hogy 3-4 percenként abba kell hagynom a munkám és újból meg újból megtörjem a csendet…

A Mucelli.com-on elkészítheted saját toplistádat és lejátszólistádat. Rákereshetsz a kedvenc előadódra/zeneszámodra/albumodra, majd meghallgathatod azt vagy megnézheted a videoklippet, ugyanis a találatok a világ talán legnépszerűbb videómegosztó oldaláról, a YouTuberól töltődnek be.

Egyes országok toplistáit is megtalálod: UK Top 20, Germany Top 40, stb. Saját listád is egyszerűen összeállíthatod, hála a “drag and drop” (fogd és ejtsd) funkciónak. A YouTube-al ellentétben itt nem áll le a zene, ha befejezte egy szám lejátszását, fogja a következőt a listából és azzal folytatja a lejátszást.A hozzászólások lezárultak.