Mega kereső - Szoftver Tippek

Mega kereső

Mega, a MegaUpload utódja rengeteg figyelmet kapott az elmúlt időben, ami nem is csoda, hiszen egy nagyszerű fájlmegosztó szolgáltatás. De úgy, ahogy a legtöbb fájlmegosztó oldal, úgy a Mega se nyújt keresési lehetőséget a felhasználók számára. A RapidShare se büszkélkedhet keresővel, azonban mára már számos RapidShare kereső közül választhatunk. Ez szépen lassan a Megával is így lesz, hiszen már meg is jelent az első Mega kereső, ami valószínűleg nem az utolsó lesz… 

A Mega Search egy ingyenes kereső, ami a Mega fájl-megosztón közzétett állományok között keres és pótolja az a funkcionalitást, amit sokunk hiányol a Mega szolgáltatásából. Ez természetesen így van rendben, ugyanis így a Mega azt mondhatja, hogy nem tudja miket töltenek fel a felhasználók a szervereikre, így nem is vonhatók felelősségre a feltöltött adatok miatt. Ez az oka annak, hogy a Mega nem rendelkezik belső keresővel és soha nem is fog.

Mega kereső

A Mega kereső egyszerűen használható, a főoldalon a legújabb megosztások jelennek meg. Az oldal tetején található a szövegmező, ahová a kulcsszavunkat gépelhetjük, mellette pedig egy szűrő, amely segítségével a fájlok típusa szerint szűrhetjük a találatokat. A kereső gyorsnak és pontosnak mondható, így pillanatok alatt rábukkanhatunk a letölteni kívánt filmekre, zenékre vagy egyéb megosztott állományokra.A hozzászólások lezárultak.