Online Office 2010

Online Office 2010

Még csak teszt fázisban van, de kipróbálhatjuk, illetve használhatjuk az Office 2010 online változatát, amely azt hiszem eleget tesz a legtöbbünk elvárásainak, hiába késett pár évet a Google Docs-hoz viszonyítva. Kapcsolódó bejegyzések: Office 2010 – A Film Visual Studio 2010 letöltés Online dokumentum filmek Prezentációk készítése a weben SUMO Paint: Online Adobe Photoshop alternatíva Microsoft Office 2007 színcsere Filmek ingyenes letöltése vagy online nézése Online fájlkonvertálás teljesen ingyen!

Még csak teszt fázisban van, de kipróbálhatjuk, illetve használhatjuk az Office 2010 online változatát, amely azt hiszem eleget tesz a legtöbbünk elvárásainak, hiába késett pár évet a Google Docs-hoz viszonyítva.

Az applikáció még csak test üzemmódban van, azonban bárki kipróbálhatja, csupán be kell jelentkeznünk a Windows Live accountunkkal és feltöltenünk egy Microsoft Word dokumentumot a Skydrivera. Mikor a fájlunk tulajdonságait nézzük, akkor a rendszer felajánlja, hogy kipróbálhatjuk az új applikációt, amely segítségével Office dokumentumainkat online is létrehozhatjuk, szerkeszthetjük, megnézhetjük vagy akár meg is oszthatjuk másokkal:

OnlineOffice2010

Naná, hogy ki akarjuk próbálni és el is fogadjuk a feltételeket:

OnlineOffice2010_2

Most már megjelenik a View opció is a fenti menüben. Egyelőre még csak megnézni lehet a Word dokumentumokat, szerkeszteni nem.

OnlineOffice2010_3

Bár Word dokumentumokat még nem lehet online szerkeszteni, be kell látni, hogy nagyon jó lett a Microsoft Office online verziója. Aki már használta az Office termékeket, az pillanatok alatt hozzá fog szokni, ugyanis a user interface szinte megegyezik a hagyományos Office alkalmazásokéval. További screenshotok:

OnlineOffice2010_5OnlineOffice2010_6OnlineOffice2010_72 Comments

  • hogy tudom letölteni a office 2010-et a teljes verziót
    ha tudjátok akkor irjátok már meg a freemailomra:biro.jocika@freemail.hu
    KÖSZIKE

  • sziasztok!
    lenne egy kérdésem honnan tudom letölteni a office 2010 bétát?
    ha tudod kérlek mond már el:)


Leave a Reply

A kötelező mezőket * jelöli.