Szoftver Tippek » Fájlok letöltése RapidShareről várakozás nélkül

Fájlok letöltése RapidShareről várakozás nélkül

Nem fogok újra regélni a RapidShare-en található ritkaságokról, azt már megtettem néhány előző bejegyzésben. Meg talán arról se szükséges, hogy mennyire frusztráló a letöltés előtti várakozás. A letöltés előtti néhány másodpercet, maximum egy percet elég egyszerűen kijátszhatjuk JavaScripttel, de ha egynél több fájlt szeretnénk letölteni egymás után, akkor gondban vagyunk, mert elég hosszú ideig kell frissítgetni az oldalt, amíg végre nekiláthatunk a letöltéshez…

A letöltések közti várakozást se lehetetlen kijátszani, de kicsit kényelmetlen, így sokan neki se fogunk, inkább türelmesen kivárjuk, hogy ismét tölthessünk. Ha úgy döntünk, hogy a szabályok szerint játszunk, akkor segítségünkre lehet a Rapidshare Auto Downloader.

RapidShareAutoDownloader

A szoftvertől nem kell csodákat várni, ugyanannyi idő alatt tölti le a fájlokat, mint amennyi idő alatt mi töltenénk le, csupán nem kell arra figyelnünk, hogy vajon lejárt-e a várakozási idő, vagy még várnunk kell. Ő is végigvárja a letöltések előtti és közti időlimiteket, de azok lejárta után automatikusan indítja a következő fájl letöltését, így nincs szükség a figyelmünkre, koncentrálhatunk fontosabb dolgokra.3 Comments

 • Kösz, Én is annyi progit kipróbáltam már (Direct Download, JD Downloader) De ezek közül egyik sem működött megfelelően. Nem számit hogy várni kell. de ez a program szuper mivel automatikusan töltöget.
  köszi!

 • Firefoxhoz: Rapidshare Downloader.

  Egyébként pedig: JDownloader. Ráadásul ez megeszik bármit.

  Illetve még a Firefox-hoz van egy SkipScreen kiegészítő, ami frankón átugorja az ilyen várakozós oldalakat, vagy ha nem megoldható, akkor automatán elindítja a letöltést, ha letelt az idő.

 • Nem értem mi a gond a JDownloaderrel.
  Minden letöltött file után bontja a kapcsolatot, újracsatlakozik. Akár a routert is újra csatlakoztatja. Nem kell várni a rapidon a letöltések közt. A visszaszámlálást is megoldja, Ha van prémiumod, azzal is bejelentkezik. Kb 300 share oldalt ismer. Kell ennél jobb?