Mac OS X kinézet Windows XPn - Szoftver Tippek

Mac OS X kinézet Windows XPn

Amióta csak tudom, mindig Windows felhasználó voltam. Időnként próbáltam áttérni Linuxra is, de gyakran ütköztem olyan problémákba, amit soha nem sikerült megoldanom: hálózat felállítása, netmegosztás, hiányzó driverek, és az emulátorok, amelyekből még egyet se sikerült beüzemelnem :( Viszont már többször is előfordúlt, hogy meguntam a Windows (főleg XP) kinézetét és valami újat próbáltam ki. Már túl vagyok jó pár desktop témán és Vista kinézeten is. Most ismét valami újat próbáltam ki: Már régóta lesem a MAC OS X kinézetét, de ma végre rászántam magam és átalakítottam a desktopomat…

Több féle megoldást láttam, némelyikkel egész délután dolgozhattam volna. Szerencsére ráakadtam a FlyakiteOSX nevű programra. Segítségével könnyedén átalakítható az XP kinézete, csupán a szükséges komponenseket kell kiválasztanunk instalálás elött. Nekünk már csak annyi dolgunk marad, hogy a Windows taskbar-t a képernyő aljáról a képernyő felső részébe mozgassuk, mint ahogy az a Mac OS X-ről készült képeken is megjelenik, valamint ajánlott az ikonok eltüntetése is az asztalról.

Az eredmény:

A program eltávolítása is sikeres volt, nem kellett rendszert telepítsek utána, annak ellenére, hogy nálam a System Restore ki van kapcsolva és a telepítés elött nem kértem, hogy új Rendszer Visszaállítási Pontot hozzon létre.

UPDATE: A korábban megadott link törötté vált, ezért töröltük…1 Comment