Ráncfelvarrták a Google Readert - Szoftver Tippek

Ráncfelvarrták a Google Readert

Ha jól emlékszem még valamikor a nyár közepén írtam egy bejegyzést, amiben az új Gmail témáról volt szó, ami még mindig szép és jó és nagyon tetszik. Lassan-lassan megjelent az új téma a Google Docsban, majd a Google Calendarban is és végre a Google Readerben is…

A Google Docsnak örültem, a Google Calendarnak is, bár azt az alkalmazást nagyon ritkán használom, de a Google Readernek nagyon. Mivel minden reggel a Google Readerben verekszem át magam az előző napi feedeken, már többször is elmormoltam, hogy jó lenne ide is az új téma. Ma reggel majd kibújtam a bőrömből, mikor megnyitottam a Google Readert és a következő üzenet fogadott:

Google Reader

Igen, megérkezett az új téma a Google Readerbe is. Az új témáról igazából nincs nagyon mit írni, ugyanaz, mint a Gmailben, a Docsban meg a Calendarban, egyszerű és nagyszerű. Sokkal átláthatóbbak lettek az RSS feedek, mint korábban és az egész alkalmazás barátságosabbnak és egyszerűbbnek tűnik.

Google Reader

Az biztos, hogy nekem a 6 órai kelés ellenére jó kedvem van, pedig ezelőtt egy fél órával még megharaptam volna azt, aki hozzám mer szólni… Már csak abban reménykedem, hogy az Adsense is hamarosan megkapja az új designt, mert a mostani nem igazán tetszik.

 A hozzászólások lezárultak.