Ubuntu Studio téma telepítése - Szoftver Tippek

Ubuntu Studio téma telepítése

Ubuntu Studio

Nem sokat gondolkodhattam azon, hogy melyik Ubuntu változatot telepítsem (Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu/Edubuntu/Gobuntu), mert a Kiwi-t pakoltam fel, ami pedig a sima Ubuntu módosítása. Kiwi-t pedig azért, mert egyszer?en konfigurálhattam az internetet (ppp0 :(). Viszont pár hét után megláttam az Ubuntu Studio-t, ami az Ubuntu egy változata multimédiaszerkeszt?knek és belezúgtam. Igazából nincs rá szükségem, mert zenehallgatáson meg filmnézésen kívül nem nagyon foglalkozok multimédiával, viszont a témája az gyönyör?… Pár perc guglizás után meg is volt a varázsszó amivel telepíthettem:

sudo apt-get install ubuntustudio-look

És ezzel a paranccsal távolítható el:

sudo apt-get remove ubuntustudio-look

Állítólag a következ? parancsokkal Ubuntu Studio-ra b?víthet? a sima Ubuntu, de mivel nekem nincs rá szükségem, nem próbáltam.

sudo apt-get install ubuntustudio-desktop ubuntustudio-audio ubuntustudio-audio-plugins ubuntustudio-graphics ubuntustudio-video ubuntustudio-artwork ubuntustudio-gdm-theme ubuntustudio-icon-theme ubuntustudio-look ubuntustudio-session-splashes ubuntustudio-sounds ubuntustudio-screensaver ubuntustudio-theme ubuntustudio-wallpapers usplash-theme-ubuntustudio wired1 Comment