Windows Live Messenger kiegészítő: Discovery Live - Szoftver Tippek

Windows Live Messenger kiegészítő: Discovery Live

Nem olyan régen jelent meg a Windows Live Messenger 2009, amely a régebbi verzióhoz képest néhány érdekes és hasznos újítást tartalmazott. Azonban akinek ez nem lett volna elég, annak itt van Messenger Discovery Live 1.5, amely még több hasznos funkcióval bővíti a Windows Live Messengert.

windows-live-discovery

windows-live-messenger-encrypted Talán az egyik legfontosabb új funkció az üzenetek titkosítása. A Windows Live Messenger titkosítatlan, egyszerű szövegként továbbítja az üzeneted, így szinte bárki aki hozzáfér az adataidhoz (hacker-ek, a szolgáltatód, stb) megtudhatja üzeneteid tartalmát.

A kiegészítő telepítése után azonban titkosítva lesznek üzeneteid, ha a másik félnek is telepítve van a kiegészítő. Az új funkció automatikusan aktiválódik, nincs szükség a beállítások módosítására.

Bár a Windows Live Messenger már régóta támogatja a webkamerák használatát, még nincs lehetőség azok képeinek rögzítésére. A Messenger Discovery azonban lehetővé teszi, hogy rögzítsük partnerünk webkameráját bármilyen minőségben és formátumban.

A kiegészítő segítségével a Live Messengerből eltűntethetjük a reklámokat, a keresődobozt vagy akár az eszköztárakat. Továbbá visszatarthatjuk az üzenetek, amíg elfoglalt állapotban vagyunk, eltávolíthatjuk partnerünk szöveg beállításait, ha már annyira testreszabta azt, hogy az zavaró és nehéz olvasni.

Rengeteg örömet vagy éppen bosszúságot fog okozni az !imitate funkció attól függően, hogy éppen melyik oldalon állsz, ezzel a funkcióval ugyanis bármit leirathatsz partnereddel anélkül, hogy azt ő akarná.

A Windows Live Messenger 2009 néhány nagyon jó funkcióval büszkélkedhet, azonban érdemes kipróbálni a Discovery Live legújabb verzióját, már csak azért is, hogy üzeneteid ne mindenki számára legyenek elérhetőek.A hozzászólások lezárultak.