Csengőhang készítése online - Szoftver Tippek

Csengőhang készítése online

Mennyi idő alatt készíted el legújabb csengőhangod? Vagy mennyi időt szánsz rá a tökéletes csengőhang megtalálására? Én van mikor egy egész délutánt azzal töltök el, hogy ingyenesen letölthető csengőhangokat keresgélek. Én is elkészíthetném saját csengőhangjaim, a megfelelő szoftverrel percek alatt kivághatnám az adott audiofájlból azt a részt, amit csengőhangnak szeretnék beállítani, azonban elég makacs vagyok ahhoz, hogy ne telepítse olyan szoftvert, amit egy félévbe a legjobb esetben is csak egyszer használok…

Más a helyzet az Audiko használata esetében, nincs szükség nagy, ritkán használt szoftverek telepítésére és egyszerű kezelőfelülete segítségével percek alatt készíthetjük el legújabb csengőhangunk.

csengohangok_1

Az első lépés a forrásfájl kiválasztása. Zenefájlunk feltölthetjük saját gépünkről, vagy megadhatjuk a forrásfájl URLjét. YouTube videókból is készíthetünk csengőhangot, csupán a videó címét kell megadnunk, a rendszer elvégzi a piszkos munkát. Így rengeteg érdekes csengőhangot készíthetünk. Aki személyesen is ismer az tudja (vagy majd megtudja), hogy bolondulok az autókért, gondolhatjátok, hogy mi a csengőhangom és miért örülök ennek a funkciónak annyira…

csengohangok_2

A második lépésben a forrásfájlból kivágandó részt kell kijelölni, ami majd a csengőhangunk lesz. Elszórakozhatunk a “Fade in” és “Fade out” opciókkal, valamint a csengőhang hosszával is.

csengohangok_3

Már csak annyi van hátra, hogy lementsük a csengőhangunkat, feltöltsük a telefonra és elvégezzük a szükséges beállításokat.A hozzászólások lezárultak.