Ikonok letöltése ingyen - Szoftver Tippek

Ikonok letöltése ingyen

Már jó pár bejegyzés született különböző weboldalakról, ahonnan ikonokat tölthetünk le teljesen ingyen projektünk számára, azonban a legtöbb ilyen weboldalon csupán az ikonok méretét változtathatjuk, pedig néha igazán megtetszik egy-egy ikon pakk, de nekünk más színben kellene. Sajnos valóban nagyon nehéz olyan ikon pakkot találni, ami mind stílusban, mind pedig színkombinációban megfelel számunkra, ráadásul ingyenesen letölthető… 

Az iconsDB.com is egy ikongyűjtő oldal, ahonnan a többi hasonló oldalhoz hasonlóan ikonokat tölthetünk le ingyen. Amiben azonban többet nyújt társainál, hogy az ikonok több színben is elérhetők.

Ikonok letöltése ingyen több színben

Ez így nagyszerűnek hangzik és valóban az, a bökkenő csak annyi, hogy viszonylag kevés ikon található az oldalon egyelőre és viszonylag egyszerűek. Értem ez alatt azt, hogy nagyjából egy színűek, effektusok nélkül. Nekem bejön ez a minimal design, de nem minden UI designhoz illenek ezek az ikonok.

Maga az oldal letisztult és átlátható, a kereső és címkék segítségével könnyedén rátalálhatunk a letölteni kívánt ikonokra, aztán már csak a színt, a méretet és a formátumot kell kiválasztanunk és máris ingyenesen letölthetjük. Szimpatikus kis ikon gyűjtemény, bár viszonylag kevés ikon található az oldalon, reméljük, hogy a jövőben növekedni fog a számuk.A hozzászólások lezárultak.