Windows 7 témák letöltése - Szoftver Tippek

Windows 7 témák letöltése

A Windows 7 témákat két csoportba sorolhatjuk: aero témák és non-aero témák. A Windows 7 telepítése után választhatunk az aero témák közül, a Windows 7 Basic, a Windows Classic vagy és jó néhány High Contrast téma közül. Ha valamelyik aero témát választjuk, akkor gyakorlatilag úgy alakíthatjuk, ahogy kedvünk tartja, beállíthatjuk a téma színét, az ablakok átláthatóságát, stb.

Ha esetleg nincs ötletünk vagy elképzelésünk, hogy milyen kinézetet is szeretnénk Windowsunknak, akkor sincs nagy baj, hiszen a Microsoft létrehozott egy weboldalt, ahonnan ingyenesen tölthetünk le Windows 7 témákat: Windows 7 themes.

windows 7 kinézet

Igazából semmi különlegeset nem kapunk, csupán előre beállított színeket, illetve háttérképeket, amlyeket magunk is beállíthattunk volna. De talán akadnak olyanok, akik nem akarnak ezzel bíbelődni és inkább letöltenek így egy jobban kinéző témát.

Ami kissé bosszant, hogy a Windows 7 Basic téma nem testreszabható, egyetlen színkombináció van megadva és azon nem lehet változtatni, ha picit jobban kinéző témát akarunk Windows 7-en, akkor muszáj aero témát választanunk, amin már változtathatunk picit. Persze ennek meg az hátránya, hogy komolyan kajálja az erőforrást a Windows 7 Basichez képest. Olyannyira, hogy elgondolkodtat, hogy érdemes használni aero témát, csak hogy a Windows kinézete kellemesebb legyen a szemnek?1 Comment